HomeNieuwsEvent TopsUPport bij TC de Kikkers

Event TopsUPport bij TC de Kikkers

Na lang wachten konden we eindelijk de geholpen talenten in het zonnetje zetten. Het afgelopen half jaar hielp TopsUPport, het initiatief van Topsport Haarlemmermeer maar liefst zes talenten op weg naar hun top. Bij TC de Kikkers kwamen de sporters en ondernemers bijeen om eerst een balletje te slaan, en daarna onder het genot van een hapje en drankje te luisteren naar de verhalen van de sporters die financiële ondersteuning kregen.

Tennis
Steffan van Weldam, 16-jarig tennistalent en lid van CTS GROUP Young Talents en Scott Griekspoor oud prof namen samen met Rik Balder de sportievelingen onder handen. De toeschouwers in het zonnetje konden genieten van de diversiteit die er getoond werd, van training tot “rond de tennisbaan”. Uiteindelijk werd afgesloten met een korte partij tussen Steffan en Scott.

Uitreikingen
Samen met wethouder sport Fouad Sidali reikte topsportcoördinator Lisanne de Roever vijf cheques uit aan de aanwezige talenten. Helaas was karateka Elisa Lie Kam Ping afwezig doordat zij een toernooi in Kroatië had.
Yuri Aarnoudse, kanosprinter kwam net terug van zijn eerste EK U23 in Poznan. Dit was een goede leerschool en geeft stof tot trainen. Nu in voorbereiding op de WK in september, waar hij in ieder geval deelneemt in de vierpersoonskano.
Dressuur talent Esmee Boers deed recentelijk mee met het landenteam in Duitsland en behaalde daar een derde plek. Individueel eindigde ze twee maal binnen de top tien en was hiermee de beste Nederlandse combinatie.
Wielrenner Etienne van Poecke kwam zijn nieuwe tijdritfiets showen die mede is gefinancierd door de bijdrage van TopsUPport. Etienne fietst nu in een talententeam dat bestaat uit drie clubs uit de regio (Alphen a/d Rijn, Leiden en Lisse).
Olympisch turnster Mandy Mahoub vertrekt over twee weken naar Tokyo. Ze zal voor Egypte uitkomen op alle toestellen (all round). Mandy turnt al sinds ze vier jaar is bij SV Pax, op naar 25 juli waar zij haar eerste wedstrijd turnen.
Kayleigh van Kempen, groot ballettalent vertelde over haar vele uren trainen, namelijk wel 40 uur per week. Dat ze uiteindelijk met het gezin terug verhuisd is naar Hoofddorp omdat ze hier bij de European School of Ballet in Amsterdam danst. Tegelijk met deze ondersteuning werd Kayleigh welkom geheten in de familie van Berg Talent. Vanuit hen krijgt zij ook ondersteuning. Erg mooi om kennis te maken en elkaar te kunnen versterken!

We wensen al deze toppers een hele goede en succesvolle zomer toe!

 

 

Stel een vraag aan onze specialisten

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.