HomeSportersTopsUPport HaarlemmermeerAmbassadeurs

Ambassadeurs

De 5 ambassadeurs van TopsUPport

De ambassadeurs van TopsUPport zijn medeoprichters en werken nog wekelijks vrijwillig
Hieronder stellen we de 5 ambassadeurs voor:

René Klomp
Hallo, mijn naam is René Klomp. Veel mensen kennen mij als directeur van het familiebedrijf Hartgerink en Klomp. Maar ze kennen mij ook omdat ik vaak betrokken ben bij mooie lokale initiatieven, zoals Meerlive. Daarnaast ook bij vele sportieve evenementen en het sponsoren van sportverenigingen kun je mij tegenkomen. Dit is ook precies waarom ik TopsUPport ben gaan steunen, want je kan wel een lokale sportclub sponsoren, maar dan heb je toch vaak het gevoel dat het op de grote hoopkomt. Ondernemen is ook Topsport! Ons autobedrijf is ambitieus en daarom is de associatie met de Haarlemmermeerse talenten en ons autobedrijf ook zo mooi. Ik ondersteun dit initiatief dan ook graag en vind het erg leuk om me als ambassadeur in te zetten voor TopsUPport.

Lex Vonk
Om zelf in vorm te blijven sta ik drie keer in de week in de sportschool. Ik kijk graag naar sport, er zijn weinig sport die ik niet leuk vind, ik kijk veel en vaak. Toen ik Lisanne de Roever ontmoette in 2018 sprak de gedachte van een ondernemersnetwerkrond jongsporttalent me enorm aan. Nu zijn we vijf jaar verder. We hebben prachtige talenten ondersteund waar ik stuk voor stuk bewondering voor heb. Ze hebben ambitie, doorzettingsvermogen, genieten van succes en soms moeten ze leren omgaan met teleurstellingen. Het is elke keer weer inspirerend om die passie bij deze jonge mensen te zien en horen. En dat geldt overigens ook voor de para-sporters, misschien nog wel meer. Voor elke ondernemer biedt TopsUPport inspiratie, want ook ondernemen is topsport. TopsUPport gaat wat mij betreft verder groeien. Van vijftig naar honderd bedrijven. Het is interessant voor de ondernemers om lid te zijn, maar bovenal maken we hiermee dromen van sporters waar. En dat geeft ook heel veel voldoening!

Erik Klein Nagelvoort
Bij Blue Field Agency houd ik mij dagelijks bezig met het verbeteren van resultaten van bedrijven door middel van Data & AI & Design thinking. Marktonderzoek en Artificiële Intelligentie combineren en steeds met mooie impactvolle dingen bezig zijn voor onze klanten. Mijn andere commitment is in de sport: ik ben sinds 1 jaar voorzitter van de Koninklijke Nederlandse Hockey Bond. Als voormalig internationaal hockeyarbiter weet ik wat de talenten er allemaal voor moetenlaten. Daarom support ik TopsUPport, ik wil graag iets terug doen voor de sport. Daarnaast inspireren de toptalenten mij om die extra mile voor ze te lopen.

Frank Griekspoor
Topsport in Civiele techniek is onze bedrijfsslogan. Sportsponsoring is belangrijk voor ons bedrijf, het heeft ons een enorme naamsbekendheid gegeven. Juist door onze kinderen te sponsoren die uiteraard dezelfde achternaam dragen is de link snel gelegd. Tallon Griekspoor in Tennis en Lars Griekspoor in de motorcross. Ik weet hoe moeilijk het is om als sporter geld te genereren, daarom is TopsUPport zo’n mooi initiatief, net dat eerste stapje om talent op weg te helpen. Zelf ben ik al sinds mijn 18e met het motorcrossvirus besmet. Ik heb jarenlang op nationaal niveau gecrosst en enduro’s gereden, dat zijn een soort rally’s. Ook nu rijd ik daar mee in een “veteranen” competitie met allemaal mannen die ik al bijna 40 jaar ken, zo mooi kan sport zijn! 

Letty Brandt
Ik ben sinds 2018 als enthousiaste ambassadeur begonnen bij TopsUPport. Het is een hele ervaring geweest om de afgelopen 5 jaar mee te mogen draaien. Het is prachtig om te zien hoe veel jonge talenten we binnen de Haarlemmermeer hebben. Nog mooier is de taak als ambassadeur om daar een steentje aan bij te mogen dragen. 

Stel een vraag aan onze specialisten

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.