HomeSportersTopsUPport Haarlemmermeer

TopsUPport Haarlemmermeer

TopsUPport is er voor topsporters en talenten die op zoek zijn naar financiële ondersteuning. Dit initiatief is opgezet in 2018 door Topsportcoördinator Lisanne de Roever en 5 ambassadeurs. 

Door middel van een financiële bijdrage willen we talenten verder helpen in hun sportcarrière. Ook op maatschappelijk vlak leggen we verbindingen tussen sporters en bedrijven. Mogelijkheden zijn bijvoorbeeld het bieden van een stageplek, werkplek en presentatiemogelijkheden.

TopsUPport Haarlemmermeer komt meerdere keren per jaar bij elkaar. Tijdens deze bijeenkomst komen ondersteunde talenten hun cheque in ontvangst nemen en doen zij hun verhaal.

Wie initiëren TopsUPport Haarlemmermeer?

TopsUPport Haarlemmermeer is een initiatief van Lisanne de Roever, oud-Olympisch hockeykampioen en topsportcoördinator van Topsport Haarlemmermeer. Zij krijgt hierbij steun van de ambassadeurs van TopsUPport: Lex Vonk, Frank Griekspoor, René Klomp, Erik Klein Nagelvoort, Letty Brandt en Karin Klein.

Contact

Neem voor meer informatie over TopsUPport Haarlemmermeer contact op met Lisanne de Roever via lderoever@topsporthaarlemmermeer.nl. Volg Topsport Haarlemmermeer op Facebook en Instagram

Talent of topsporter?

Ben je een talent of topsporter en wil je weten of TopsUPport Haarlemmermeer jou kan helpen. Kijk onder het kopje “criteria sporters”, of neem dan ook contact op met Lisanne de Roever via lderoever@topsporthaarlemmermeer.nl.

Gegevens die u aan Stichting Olympisch Netwerk Noord-Holland verstrekt

Stichting Olympisch Netwerk Noord-Holland verzamelt en slaat gegevens op voor de uitwerking van haar bedrijfsvoering. Stichting Olympisch Netwerk Noord-Holland verkrijgt uw persoonsgegevens via verschillende kanalen. U kunt deze toestemming op ieder moment weer intrekken. Eventuele intrekking van uw toestemming doet echter geen afbreuk aan de rechtmatigheid van de verwerking van uw persoonsgegevens die voor de intrekking van uw toestemming heeft plaatsgevonden.

Contactformulier

Als u het intakeformulier invult, dan verwerkt Stichting Olympisch Netwerk Noord-Holland uw naam, e-mailadres, telefoonnummer en eventueel de naam van uw vereniging ten behoeve van de beantwoording van uw bericht en eventuele verdere afhandeling. Bij de registratie als deelnemer aan een evenement via het inschrijfformulier worden uw NAW-gegevens, geslacht, geboortedatum, emailadres, telefoonnummer, financiële gegevens,  werk- en sportrooster, medische gegevens en sportprestaties verwerkt. Stichting Olympisch Netwerk Noord-Holland bewaart uw gegevens die zij in dit kader heeft verwerkt tot uiterlijk 1 jaar nadat u voor het laatst contact heeft gehad met Stichting Olympisch Netwerk Noord-Holland. Door op de button “Privacy statement” te klikken geeft u toestemming voor het verwerken en het opslaan van uw gegevens.

Nieuwsbrief

Als u zich aanmeldt voor de nieuwsbrief van Stichting Olympisch Netwerk Noord-Holland, dan gebruikt Stichting Olympisch Netwerk Noord-Holland de in dit kader door u verstrekte gegevens (naam en emailadres) alleen om u deze nieuwsbrief toe te sturen. Voor toezending van de nieuwsbrief dient u explicit toestemming te geven middels een disclaimer, welke u in de mail van Stichting Olympisch Netwerk Noord-Holland zult ontvangen, nadat u zich heeft aangemeld met uw gegevens bij Stichting Olympisch Netwerk Noord-Holland.

U kunt zich op ieder moment via een link in de nieuwsbrief weer afmelden. Wanneer u zich afmeldt voor de nieuwsbrief, worden uw gegevens  uit de verzendlijst van Stichting Olympisch Netwerk Noord Holland verwijderd. Stichting Olympisch Netwerk Noord-Holland maakt in het kader van de nieuwsbrief gebruik van de diensten van Mailchimp. De gegevens worden door Mailchimp opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Mailchimp is aangesloten bij het EU-U.S. Privacy Shield Framework en stelt zich aan de daaruit voortvloeiende Principles te houden. Dit betekent dat er sprake is van een adequaat beschermingsniveau voor de verwerking van eventuele persoonsgegevens. Voor meer informatie verwijzen wij u door naar de privacyverklaring van Mailchimp.

 

Stel een vraag aan onze specialisten

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Lisanne  de Roever
Meer informatie?

Bel of mail Lisanne de Roever