HomeSportersTopsUPport HaarlemmermeerOndernemers aan het woordVerstraten en Bergkamp

Verstraten en Bergkamp

Topsport is een geweldige inspiratiebron voor Verstraten & Bergkamp

De medewerkers van Verstraten & Bergkamp doen aan nogal wat verschillende sporten: voetbal, fitness, autoracen, zwemmen, wielrennen, hardlopen, softbal, tennis, schaatsen, surfen, golfen, …. Een sportief clubje, maar daarmee zou de vergelijking met topsport praktisch ophouden. Hoezo is topsport dan toch zo’n inspiratiebron voor het V&B-team?

Voor topsporters is het gebruikelijk om doelen te stellen, zich te focussen, door te zetten, de lat hoog te leggen, de concurrentie aan te gaan, zelfkritisch te zijn, om te gaan met tegenslagen, te analyseren, te evalueren, waarderend te kijken, te verbeteren, te trainen, gecoacht te worden én plezier te hebben. Voor Verstraten & Bergkamp is topsport vanwege deze elementen een geweldige inspiratiebron. Alle genoemde punten proberen zij toe te passen. Niet in hun sportbeoefening, maar in de uitoefening van hun vak. Het gaat te ver om zichzelf dan meteen ‘topsporters in hun vak’ te noemen, maar het is voor iedereen bij Verstraten & Bergkamp op zijn minst een sport om topprestaties te leveren.

Grappig om te ontdekken dat ook in de overall aanpak parallellen met topsport te zien zijn. Zij willen grip krijgen op de cijfers van ondernemers, focus hebben op de doelen en resultaten waar ondernemers waarde aan hechten en groei realiseren door sparringpartner te zijn voor ambitieuze ondernemers. Daarin kent Verstraten & Bergkamp een aantal takken van sport. Zij begeleiden cliënten op het gebied van administratieve dienstverlening, loonadministraties, belastingadviezen, organisatieontwikkeling, bedrijfsovernames, automatiseringstrajecten in de administratieve organisatie en overige financiële vraagstukken. Een soort tienkampers met op elk onderdeel ook specialisten.

Leren en ontwikkelen is voor iedereen bij Verstraten & Bergkamp van groot belang vanwege de continue wijzigingen in wetgeving en doorlopende veranderingen bij cliënten. Om die reden volgen nogal wat medewerkers een opleiding, worden er veel trainingen en cursussen gevolgd en wordt er consequent aan interne begeleiding en coaching gedaan. In het verlengde van voorgaande start Verstraten & Bergkamp nu met iets nieuws: de V&B-academie !

In de V&B-academie wordt in zee gegaan met jonge mensen die hun HAVO, VWO of MBO hebben afgerond en graag verder willen met een HBO opleiding of een Universitaire studie. Daarnaast zijn ook zij-instromers die een nieuwe carrière ambiëren, van harte welkom. Er ligt een dienstverband klaar met een prima salaris, de kosten voor de studie worden door Verstraten & Bergkamp vergoed, er wordt studietijd ingepland en de interne begeleiding en coaching wordt ingezet. In praktijk doorloopt een deelnemer de opleiding met een zeer geringe vertraging ten opzichte van een reguliere dagopleiding.

Gelet op de investering, stelt Verstraten & Bergkamp hoge eisen aan de kandidaat deelnemers. Er wordt een grondige selectie gedaan waarin vooral (de ontwikkelbaarheid van) ambitie, leervermogen, onafhankelijkheid, plannen en organiseren, prestatiemotivatie en samenwerken competenties zijn die er toe doen. Daarmee creëert Verstraten & Bergkamp haar eigen Sportcentrum Papendal, De Toekomst, Thialf of Sportcomplex Koning Willem-Alexander. Toch weer die inspiratie vanuit de topsport !

 

Stel een vraag aan onze specialisten

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.