HomeNieuwsWord onderdeel van CTS GROUP Young Talents, hét topsport talententeam van Haarlemmermeer!

Word onderdeel van CTS GROUP Young Talents, hét topsport talententeam van Haarlemmermeer!

Beste sporttalent,

Je blinkt uit in jouw sport, hebt al op grote toernooien gestreden om een podiumplek en zet jezelf dag in dag uit in om de beste prestaties neer te zetten. Kortom: je bent druk bezig met het opbouwen van een carrière als topsporter. Op weg naar het naar het internationale topsportpodium kom je verschillende obstakels tegen. Via CTS GROUP Young Talents willen wij een aantal van deze hordes wegnemen en jou een extra steuntje in de rug geven bij het bereiken van jouw doel: het neerzetten van topprestaties!

Wat is CTS GROUP Young Talents?
CTS GROUP Young Talents is een topsport talententeam dat op initiatief van Topsport Haarlemmermeer en CTS GROUP is opgericht om veelbelovende talenten die de potentie en de drive hebben om het internationale topsportniveau te bereiken te ondersteunen. Als lid van het team krijg je beschikking tot een persoonlijk budget dat je kunt gebruiken om je prestaties naar een volgend niveau te brengen. Daarnaast bieden we aanvullende ondersteuning die je kan helpen de top te bereiken. Denk hierbij aan maatschappelijke ondersteuning, beschikbaarheid van vervoer en de mogelijkheid om meer kennis op de doen van andere zaken die met topsport te maken hebben, zoals bijvoorbeeld social mediatraining en voedingsadvies.
Hoe kun je lid worden van CTS GROUP Young Talents?
Om kans te maken op een plek in CTS GROUP Young Talents is het belangrijk dat je jezelf aanmeldt via het motivatieformulier. Deze is te vinden op de website van Topsport Haarlemmermeer. De aanmeldperiode loopt tot en met 31 maart 2021. Daarnaast dien je aan onderstaande criteria te voldoen:
– Je hebt een Sterstatus van Topsport Haarlemmermeer;
– Je woont in Haarlemmermeer of sport één jaar of langer bij een vereniging of sportfaciliteit die hier gevestigd is;
– Je beoefent een individuele, olympische sport;
– Je traint minimaal 12 uur per week;
– Je kunt qua leeftijd meedoen met een internationaal juniorentoernooi of bent maximaal 18 jaar oud;
– Je bent gemotiveerd om het onderste uit de kan te halen.

Heb je nog geen Sterstatus? Vraag deze dan aan via de website van Topsport Haarlemmermeer. Hier vind je ook alle overige informatie over CTS GROUP Young Talents. Voor andere vragen over het team kun je contact opnemen met Lisanne de Roever.

 

Stel een vraag aan onze specialisten

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.