HomeNieuwsUitreiking TopsUPport auto

Uitreiking TopsUPport auto

Op 10 september kon TopsUPport ondanks corona toch een mooi evenement organiseren samen met René Klomp en Marnix Bakker. Onder leiding van spreekstalmeester Andy Houtkamp werden er auto’s uitgereikt, geshowd en werd een magazine gelanceerd in de showroom van Hartgerink en Klomp.

Tijdens dit bescheiden samenzijn mochten we de auto van TopsUPport onder het toeziend oog van onze wethouder sport Mieke Booij uitreiken aan het Nationaal Duet synchroonzwemmen, Noortje en Bregje de Brouwer. Afgelopen december kregen zij deze auto al uitgereikt, maar hun olympische droom is een jaar uitgesteld. Fantastisch om te zien hoeveel bedrijven zich weer aansloten om te zorgen dat zij deze tot de Olympische Spelen in Tokyo 2021 kunnen rijden! Met extra dank aan René Klomp van de Mazda garage en Dennis Been van BLS Reclame B.V. voor de bedrukking.

Naast de ondersteuning van TopsUPport is er een stichting in het leven geroepen om Noortje en Bregje nog beter te kunnen ondersteunen in hun dromen op weg naar de top; Dutch Twins To Win. Voorzitter Michael van Praag vertelde over hun uitdagingen. Zij moeten namelijk naast hun 38-urige trainingsweek en het volgen van een studie ook nog hun financiële plaatje op orde hebben. Wilt u meer informatie over de stichting of Noortje en Bregje ondersteunen kijk dan op dutchtwinstowin

Tijdens deze avond werd ook de langverwachte nieuwe editie van Sport & Life MRA gelanceerd. Burgemeester David Moolenburgh van de gemeente Zandvoort kreeg van uitgever Marnix Bakker het eerste exemplaar overhandigd. Hierna vertelde en toonde gastheer René Klomp de allereerste 100% elektrische auto van Mazda, de nieuwe Mazda MX-30.

Fotografie: Sport&Life Magazines

Stel een vraag aan onze specialisten

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.