HomeNieuwsTopsport Haarlemmermeer en CTS GROUP weer op zoek naar talenten

Topsport Haarlemmermeer en CTS GROUP weer op zoek naar talenten

De vierde ronde voor CTS GROUP Young Talents
De sportmedailles van 2021 zijn gisteren uitgereikt. Naast dat de Haarlemmermeerse sporters, sporttalenten en sportteams hierbij in het zonnetje gezet werden, was dit evenement ook de start van de nieuwe inschrijfronde voor talententeam CTS GROUP Young Talents.

Kweekvijver voor talent
Haarlemmermeer behoort tot een van de grotere talentgebieden in Noord-Holland en is een kweekvijver voor talent en topsport. Toch bereiken niet alle atleten de top, omdat zij gehinderd worden door obstakels die ze onderweg tegenkomen. Met het doel om jonge, veelbelovende sporters een steuntje in de rug te geven richtten logistiek dienstverlener CTS GROUP en Topsport Haarlemmermeer in 2019 het lokale topsport talententeam CTS GROUP Young Talents op. Na de nieuwe inschrijfronde wordt de vierde samenstelling van het team vastgesteld. Onder andere Maira Medema (judo), Noortje Reijnen (synchroonzwemmen), en Sebastiaan van Teeffelen (karate), gisteren ook op het podium bij de sportmedailles, zijn onderdeel van het team.

Support naar de top
CTS GROUP Young Talents wordt gevormd door atleten die een individuele, Olympische sport beoefenen. Als lid van het team kunnen de sporters rekenen op verschillende vormen van steun. Alle teamleden hebben beschikking over een persoonlijk budget zij kunnen gebruiken om hun ontwikkeling als topsporter te versterken. Gedurende het jaar worden verschillende workshops georganiseerd waar de talenten waardevolle kennis op kunnen doen die de rest van hun topsportcarrière van pas komt. Denk aan het belang van voeding, omgaan met druk of jezelf als sporter positioneren op sociale media. Maar ook biedt het team ondersteuning bij andere belangrijke zaken, zoals het vinden van een bijbaan of stage, en kunnen de teamleden bij elkaar terecht voor support en tips. Het team staat onder begeleiding van Lisanne de Roever, oud-olympisch hockeykampioen en topsportcoördinator bij Topsport Haarlemmermeer.

Ben je een sporter, lees onderstaande uitnodiging en meld je aan voor 31 maart 2022!

Uitnodiging sporters 2022

 

 

Stel een vraag aan onze specialisten

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.