HomeNieuwsSynchroonzwemtalent Noortje Reijnen

Synchroonzwemtalent Noortje Reijnen

De komende dagen neemt Topsport Haarlemmermeer u mee in het leven van onze talenten en topsporters. Wat doen zij zonder school, studie en training? Vandaag starten we met Noortje Reijnen, 15 jarig synchroonzwemtalent en lid van CTS GROUP Young Talents over hoe zij haar dagen slijt zonder topsport en school.

Je mag helaas niet meer trainen, wanneer was je laatste trainingsdag?

Afgelopen donderdag 12 maart heb ik voor het laatst getraind in het water. Daarna mochten we niet meer in het zwembad. Ook ons krachtprogramma dat we normaal uitvoeren bij CURA kan ik nu niet meer doen. Ik heb wel een kracht- en lenigheidsprogramma gekregen. Dit doe ik elke dag. Vandaag ga ik het samen met Noortje en Bregje doen (De Brouwer, Nationaal Duet).

Wat ga je missen komende drie weken?

Het NJK dat op 4 april gepland stond wordt verzet. We weten nog niet wanneer het nu zal zijn. Ik had gelukkig geen wedstrijden of trainingsstages in het buitenland staan.

Hoe kom je je dagen door nu de school dicht is en je niet kan trainen?

Het is wel erg saai. Gelukkig hadden we vandaag een oppashond, dus die heb ik een paar keer uitgelaten. Als we straks getraind hebben dan gaan we bananenpannenkoeken bakken. Ook kijk ik veel Netflix, samen met mijn vader kijk ik naar ‘Dope’. Dat is een documentaire over drugs, erg interessant! School is bezig om een leermethodes online te krijgen, maar dat wordt waarschijnlijk pas volgende week. Ik leef nu maar van dag tot dag en heb niet zoveel te doen.

De Tips van Noor:

Kijk op Netflix de serie Dope. En verder lekker veel uitslapen en zelf dingen bedenken die je kan trainen.

Stel een vraag aan onze specialisten

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.