HomeNieuwsRugby Academy Noord West komt naar de Haarlemmermeer

Rugby Academy Noord West komt naar de Haarlemmermeer

Volgend schooljaar opent Rugby Academy Noord West (RANW) in samenwerking met het Haarlemmermeer Lyceum en Rugbyclub Haarlemmermeer Hawks een second base.

Om alle rugbyspelers enthousiast te maken voor de Rugby Academy wordt er op zaterdag 13 juni van 10:00 uur tot 11:30 uur een trainingssessie gehouden.
Deze trainingssessie zal gegeven worden door Mats Marcker. Mats is een level 4 coach en rugbytrainer met 20 jaar ervaring. Mats heeft zelf meer dat 16 jaar op internationaal niveau gespeeld waarvan 85 Caps. Caps zijn hetzelfde als interlands bij voetbal. Mats geeft de training samen met de spelers uit het junioren programma, welke allemaal gespeeld hebben bij Jong Oranje.

Rugby Academy Noord West is een regional TopSport trainingscentrum voor rugby op professioneel niveau. Doel van de Rugby Academy is om rugbyspelers de optimale kans te bieden op een topsport carrier in de rugbysport. De RANW is een samenwerking tussen verschillende partners: Rugby Nederland, NOC*NSF, Haarlemmermeer Lyceum en Rugbyclub Haarlemmermeer Hawks. Als deelnemer van de RANW krijg je een officiële NOC*NSF status, train je dagelijks en volg je onderwijs aan het Haarlemmermeer Lyceum.

Het Haarlemmermeer Lyceum is één van de 29 TopSport Talent-scholen in Nederland die de officiële bevoegdheid heeft om een flexibel opleidingstraject aan te bieden, zodat talenten zo optimaal mogelijk hun topsportprogramma kunnen uitvoeren hand in hand met hun schoolprogramma.

Als je geen leerling van het Haarlemmermeer Lyceum bent kan je ook parttime deelnemen aan de RANW.

SAVE THE DATE
zaterdag 13 juni van 10:00 uur tot 11:30 uur voor alle jeugdspelers
zaterdag 27 juni van 15:30 uur tot 16:30 uur voor alle rugbytrainers

WAAR
Rugbyclub Haarlemmermeer Hawks
Kleilandpad 2
Nieuw-Vennep (achter Ranzijn Tuin & Dier)

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Sandra Stanbury: Sandra@rugbyacademynoordwest.nl
www.rugbyacademynoordwest.com

 

Stel een vraag aan onze specialisten

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.