HomeNieuwsOnline workshop voor talenten en topsporters; visualiserend op weg naar de top

Online workshop voor talenten en topsporters; visualiserend op weg naar de top

Ben jij ook op de weg naar de top? Op vrijdag 15 mei van 16.00-17.00 uur biedt Topsport Haarlemmermeer een online sessie visualiseren aan.

Jan Sleijfer van NLsportpsycholoog neemt je mee in het thema visualisatie. Ook is Europees kampioen Cindy Boter aanwezig om te vertellen wat zij in het twirlen deed op het gebied van mentale training en visualisatie. Daarnaast vertelt olympisch kampioen Lisanne de Roever hoe zij de olympische finale ervaarde als hockeykeeper.
Ook kan je hen vragen stellen.

Online workshop ´Visualisatie´ gegeven door Jan Sleijfer van NLSportpsycholoog

Wil jij weer trainen? Fit blijven en je technieken oefenen? Dat kan ook zónder naar buiten te gaan! Met mentale training kun je je lichaam namelijk ook trainen. Hoe? Met visualisatie!

Eén ding is zeker, voor je hersenen maakt het geen verschil of je iets echt doet of in gedachten. Sporters die visualiseren lopen minder trainingsachterstand op. Je kunt je techniek zelfs – met je ogen dicht – verbeteren.

Tijdens de online workshop legt NLsportpsycholoog Jan Sleijfer uit hoe het werkt én wat jij zelf thuis kunt doen. Niet alleen nuttig in de coronaperiode, maar een mentale vaardigheid die je je hele sportcarrière kunt gebruiken.   

De weg naar de top gaat met vallen en opstaan. In de afgelopen periode heb je wellicht ervaren dat de weg die je voor ogen had, niet gevolgd kon worden. ‘Maar een crisis is een kans’, zei hockeycoach Marc Lammers altijd. Als je niet voluit kan trainen, kan je andere zaken ontwikkelen die misschien wel net zo belangrijk zijn voor je carrière. Doe daarom mee en meld je aan!

Meld je hier aan:

Voor meer informatie of andere vragen kun je mailen naar lderoever@topsporthaarlemmermeer.nl

We hopen je de 15e te zien! Met sportieve groet Lisanne de Roever, Jan Sleijfer en Cindy Boter

 

 

Stel een vraag aan onze specialisten

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.