HomeNieuwsMooie prestaties van onze toppers uit Haarlemmermeer

Mooie prestaties van onze toppers uit Haarlemmermeer

Synchroonzwemmen, Nationaal Duet

Noortje en Bregje de Brouwer vorig weekend op trainingskamp in Parijs. Duitsland, Groot-Brittannië en Zwitserland waren uitgenodigd om samen te komen trainen in het INSEP (het instituut waar alle Franse topsporters trainen, studeren en wonen). Daarnaast waren dit weekend ook een heleboel internationale juryleden aanwezig waaraan Noortje en Bregje hun uitvoeringen konden laten zien.

Ook kwam deze week de NOS op bezoek om geluidsopnames te maken, boven en onder water. Begin maart begint het internationale wedstrijdseizoen voor Noortje en Bregje.Begin mei hopen ze zich te kwalificeren voor de Olympische Spelen in Tokyo. Uiteraard blijven we hen volgen in dit mooie, uitdagende traject!

 

 

Squashtalenten Elcke en Hjalmer van ‘Meersquash in de prijzen!

Tien-jarig squashtalent Elcke Mols van ‘Meersquash werd dit weekend kampioen bij de Dames C op het Nederlands Kampioenschap. Elcke is genomineerd voor sporttalent 2019. Haar broer Hjalmer werd tweede. Gefeliciteerd met deze mooie prestaties!

 

 

 

Judoka Markus Feddema 3e op Crocodiles Cup in Duitsland

Coach Clark van Veen had drie judoka’s geselecteerd die mee mochten doen aan de Crocodiles Cup in Osnabrück in Duitsland. Op dit sterke toernooi is Markus Feddema derde geworden.
Markus won de eerste ronde met vol punt ippon door sankakuhoudgreep van de Duitser Weischedel. In de tweede ronde won Markus met ippon door uchi mata van de Duitser Krahn.
De Kwartfinale verloor Markus van Meyer uit Osnabrück zelf door sankaku. Markus kwam terug tot brons door winst op Pencun (GER) met ippon door schouderworp, op Quirindongo met ippon door uchi-mata en op Röder met wazari awasete ippon door uchi mata te volgen met sankanku houdgreep. Ook Renz Beelen en Twan van Vliet behaalden de kwartfinales. Renz werd uiteindelijk gedeelde negende en Twan gedeelde zevende.

Het was sowieso een druk weekend voor de judoka’s van Judo Yushi. Sammy Beelen debuteerde op de Europacup tot 18 jaar in Follonica Italië en op de 40ste editie van de Open Vlaardingse Judokampioenschappen behaalden zes judoka’s een prijs. Tom van Duivenvoorden en Diego Panday werden kampioen, derde plaatsen waren er voor Tim van Deventer, Shayen Ouwerkerk, Aurora Dekker en Renz Beelen.

 

Windsurfer Jordy Vonk bij de Défi Wind Japan

Het afgelopen weekend was Jordy te vinden in Japan bij de Défi Wind Japan en behaalde daar een 2e en 4e plaats, super!!!

De Défi Wind is een begrip onder windsurfers in Frankrijk en ver daarbuiten. Dit surffestival waar meer dan duizend windsurfers met elkaar de strijd aan gaan vindt jaarlijks plaats in het Zuid-Franse kustplaatsje Gruissan, en sinds een paar jaar ook op exotische locaties als Tahiti en Bonaire. Afgelopen februari werd er een nieuwe evenement aan het lijstje toegevoegd: de Défi Wind Japan. Windsurfen in het land van de rijzende zon.

 

 

 

Stel een vraag aan onze specialisten

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.