HomeNieuwsDankzij Griekspoor met TopsUPport naar het ABN AMRO toernooi

Dankzij Griekspoor met TopsUPport naar het ABN AMRO toernooi

Woensdag 13 februari waren we aanwezig bij het ABN AMRO World Tennis Tournament met een aantal leden van TopsUPport. Frank Griekspoor directeur van het bedrijf Griekspoor, tevens ambassadeur van TopsUPport, nam de leden mee naar de box van Griekspoor. Toon van Dooijeweerd; “Een fantastische middag met een mooi gezelschap bij het ABN AMRO WTT op uitnodiging van firma Griekspoor i.s.m. TopsUPport. Your Gift was blij hierbij aanwezig te zijn!

Wedstrijden

Gekeken werd naar de wedstrijd tussen Robin Haasse tegen David Goffin, die Haasse helaas in drie sets verloor. Hierna zagen we de wedstrijd tussen Gaël Monfils, titelverdediger en Joao Sousa. Na het eten werd de wedstrijd gespeeld tussen Daniil Medvedev en Vasek Pospisil met als verrassende winnaar Pospisil. Onder het genot van drankjes en hapjes hebben we een mooie indruk gekregen van dit grote evenement. Ook konden we nog even kletsen en op de foto met Tallon Griekspoor, neef van Frank en de nummer twee van Nederland.

Bijdrage voor TopsUPport

De bijdrage van deze middag doneert Griekspoor aan TopsUPport, een pracht gebaar, dank je wel! Dank ook aan Johan Jongeneel, Marco Meents, Toon van Dooijeweerd, Rik Balder, Letty Brandt, Ariaan van Nieuwenhuijzen en Frank Griekspoor voor jullie aanwezigheid en gezelligheid. Op naar het volgende event van TopsUPport op 16 maart!

Stel een vraag aan onze specialisten

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.