HomeNieuwsBekendmaking CTS GROUP Young Talents

Bekendmaking CTS GROUP Young Talents

Haarlemmermeer behoort tot een van de grotere talentgebieden op het gebied van sport in Noord-Holland. Om de talenten een extra steuntje in de rug te geven op weg naar de top hebben Topsport Haarlemmermeer en logistiek dienstverlener CTS GROUP een topsport talententeam opgericht. Tijdens de officiële kick-off van het team werden de atleten bekendgemaakt.

Atleten uit Haarlemmermeer konden zichzelf opgeven voor het talententeam. Aan de hand van de motivatiebrief en een persoonlijk gesprek met Lisanne de Roever, topsportcoördinator bij Topsport Haarlemmermeer en teammanager van het talententeam, zijn acht talenten geselecteerd. De Roever: “Het maken van een selectie was niet makkelijk. We hebben ons best gedaan om een team samen te stellen van atleten die gemotiveerd zijn alles eruit te halen wat erin zit en die elkaar mooi aanvullen. Het is nooit leuk om anderen teleur te stellen, maar wellicht een volgend jaar. Ik ben trots op het team dat er nu staat.” De acht Young Talents die dit jaar deel uitmaken van het team zijn: Cheyenne Stoffer (ritmisch gym), Imani de Jong (wedstrijdzwemmen), Matthijs van Wijngaarden (windsurfen), Ezra Verboom (atletiek), Noortje Reijnen (synchroonzwemmen), Steffan van Weldam (tennis), Maira Medema (Judo) en Yuri Aarnoudse (kanosprint).

Ondersteuning op verschillende manieren

Als lid van CTS GROUP Young Talents hebben de atleten beschikking over een budget dat ze vrij kunnen besteden aan sportgerelateerde zaken. Denk hierbij aan de aanschaf van nieuw materiaal, maar ook het volgen van een trainingsstage in het buitenland. Daarnaast komen de Young Talents een aantal keer bijeen om ervaringen te delen en masterclasses te volgen. Miriam de Groot, commercieel directeur van CTS GROUP: “Het is een diverse groep aan atleten geworden. Niet alleen beoefenen alle Young Talents een andere sport, ook staan ze allemaal op een ander punt in hun sportcarrière en hebben ze een erg verschillend karakter. Dat maakt het team erg interessant. Ik hoop dat ze, naast de steun van CTS GROUP, ook veel aan elkaar hebben. Wij hebben in ieder geval zin in het aankomende jaar!”

Stel een vraag aan onze specialisten

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.