HomeNieuwsAfsluiting seizoen CTS GROUP Young Talents

Afsluiting seizoen CTS GROUP Young Talents

Het tweede seizoen van CTS GROUP Young Talents zit er alweer op! Dit jaar was door de pandemie een jaar waarin de talenten hele andere uitdagingen tegenkwamen. Voornamelijk trainen onder andere omstandigheden vergde aanpassingsvermogen. Dit jaar hebben we daarom gekozen om de focus te leggen op het mentale aspect van topsport. Onder leiding van Kees Akerboom van Tag Performance, de talentenacademie, zijn de sporters in drie sessies meegenomen op het verbeteren van prestaties en prestatiegedrag in de wereld van de topsport. Gister werd de talenten gevraagd om samen een tal van opdrachten uit te voeren en daarmee de kluis te openen; een soort escape room. Vooral communicatie en samenwerken stond centraal en gekeken werd hoe hiermee werd omgegaan. Een mooi leerproces waar je niet als sporter, maar ook als persoon je voordeel mee kan doen. Na deze uitdaging werd er bij VCH Beach in Hoofddorp beachvolleybal gespeeld en afgesloten met een bbq.

CTS GROUP bedankt voor weer een jaar CTS GROUP Young Talents. Helaas nemen we afscheid van Yuri Aarnoudse (kanosprint), Ezra Verboom (atletiek), Matthijs van Wijngaarden (windsurfen) en Cheyenne Stoffer (ritmisch gym). Over een paar weken wordt het nieuwe team gepresenteerd.

Het idee achter CTS GROUP Young Talents: Haarlemmermeer is een kweekvijver van sporttalent. Toch bereiken veel sporters niet de top, omdat zij gehinderd worden door financiële of maatschappelijke obstakels. Om jonge, veelbelovende talenten extra support te bieden heeft de Vennepse logistiek dienstverlener CTS GROUP twee jaar geleden in samenwerking met Topsport Haarlemmermeer het lokale talententeam CTS GROUP Young Talents opgericht.

Stel een vraag aan onze specialisten

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.