HomeNieuwsAanmelden Sportmedailles 2023

Aanmelden Sportmedailles 2023

Fijn dat in sportjaar 2023 veel Haarlemmermeerse sporters in de prijzen vielen! De afgelopen periode kreeg Topsport Haarlemmermeer veel vragen over de sportmedailles. Vanaf nu tot 22-1-2023 kun je jezelf of je team aanmelden voor het ontvangen van een sportmedaille. Alle sporters die in aanmerking komen voor een sportmedaille zet de gemeente graag in het zonnetje! De uitreiking vindt plaats bij C. op dinsdag 2 april.

Je hebt recht op een medaille als je aan de volgende criteria voldoet:

  • Je bent woonachtig in Haarlemmermeer en hebt een 1e, 2e of 3e plaats hebben behaald op een Wereld-, Europees- of Nederlands kampioenschap, of een 1e tot en met 8e plaats op de Olympische Spelen of de Paralympische Spelen. Dit kan zowel als individu als met een team zijn.
  • Woon je niet in Haarlemmermeer maar woont minimaal 51% van je team wel in Haarlemmermeer, dan kan je je ook opgeven voor een medaille.

Wanneer je zowel een individuele prijs als een prijs met je team hebt behaald, dan geef vul je onderstaand formulier twee keer in. Nadat alle aanmeldingen zijn verzameld, krijg je een uitnodiging van de Gemeente Haarlemmermeer.

De aanmeldtermijn is inmiddels gesloten.

  • De Bond die jouw wedstrijd organiseert dient aangesloten te zijn bij NOC*NSF
    Je wedstrijd is in jouw leeftijdscategorie op het hoogste niveau dat bestaat

Stel een vraag aan onze specialisten

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.