HomeNieuwsAanmelden Sportmedailles 2023

Aanmelden Sportmedailles 2023

Fijn dat in sportjaar 2023 veel Haarlemmermeerse sporters in de prijzen vielen! De afgelopen periode kreeg Topsport Haarlemmermeer veel vragen over de sportmedailles. Vanaf nu tot 22-1-2023 kun je jezelf of je team aanmelden voor het ontvangen van een sportmedaille. Alle sporters die in aanmerking komen voor een sportmedaille zet de gemeente graag in het zonnetje! De uitreiking vindt plaats bij C. op dinsdag 2 april.

Je hebt recht op een medaille als je aan de volgende criteria voldoet:

  • Je bent woonachtig in Haarlemmermeer en hebt een 1e, 2e of 3e plaats hebben behaald op een Wereld-, Europees- of Nederlands kampioenschap, of een 1e tot en met 8e plaats op de Olympische Spelen of de Paralympische Spelen. Dit kan zowel als individu als met een team zijn.
  • Woon je niet in Haarlemmermeer maar woont minimaal 51% van je team wel in Haarlemmermeer, dan kan je je ook opgeven voor een medaille.

Wanneer je zowel een individuele prijs als een prijs met je team hebt behaald, dan geef vul je onderstaand formulier twee keer in. Nadat alle aanmeldingen zijn verzameld, krijg je een uitnodiging van de Gemeente Haarlemmermeer.

Aanmelden kan via onderstaande vragen in te vullen:

  • De Bond die jouw wedstrijd organiseert dient aangesloten te zijn bij NOC*NSF

Sportmedailles 2023

Opgeven sportmedailles 2023

Naam
Adres
Kies je beste prestatie
Voor de teamprestatie geldt dat minstens 51% van het team woonachtig moet zijn in de gemeente Haarlemmermeer
Kies je beste prestatie
Heeft u nog aanvullingen dan kunt u deze hier invullen.

Stel een vraag aan onze specialisten

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.