HomeNieuwsAanmelden Sportmedailles 2022

Aanmelden Sportmedailles 2022

Beste topsporters en talenten,

In sportjaar 2022 zagen we na de pandemie eindelijk meer wedstrijden plaatsvinden waar talenten en topsporters uit Haarlemmermeer aan deelnamen. De afgelopen periode kreeg Topsport Haarlemmermeer veel vragen over de sportmedailles. Vanaf nu tot 15-1-2023 kun je jezelf of je team aanmelden voor het ontvangen van een sportmedaille. Alle sporters die in aanmerking komen voor een sportmedaille zet de gemeente graag in het zonnetje!

Je hebt recht op een medaille als je aan de volgende twee criteria voldoet:

  • De sportmedaille is bedoeld voor sporters die een 1e, 2e of 3e plaats hebben behaald op een Wereld-, Europees- of Nederlands kampioenschap, of een 1e tot en met 8e plaats op de Olympische Spelen of de Paralympische Spelen.
  • Sporters moeten wonen in de gemeente Haarlemmermeer. Als het gaat om een sportteam moet tenminste 51% van het team in Haarlemmermeer wonen.Wanneer je zowel een individuele prijs als een prijs met je team hebt behaald, dan geef vul je onderstaand formulier twee keer in. Nadat alle aanmeldingen zijn verzameld, hoor je waar en wanneer de uitreiking plaatsvindt.

Aanmelden kan via onderstaande vragen in te vullen:

  • De Bond die jouw wedstrijd organiseert dient aangesloten te zijn bij NOC*NSF

Stel een vraag aan onze specialisten

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.