HomeNieuwsAanmelden sportmedailles 2021

Aanmelden sportmedailles 2021

Beste topsporters en talenten,

In sportjaar 2021 hadden we helaas nog te maken met corona. Hoewel er meer wedstrijden plaatsvonden dan vorig jaar, zijn niet in elke sport kampioenschappen georganiseerd. Toch zijn er Haarlemmermeerse sporters die wel in actie kwamen, er waren zelfs 5 sporters uit de gemeente op de Olympische Spelen in Tokyo! Alle sporters die in aanmerking komen voor een sportmedaille zetten we graag in het zonnetje. Vanaf nu tot 15-1-2022 kun je jezelf of je team aanmelden voor het ontvangen van een sportmedaille.

Je hebt recht op een medaille als je aan een van de volgende twee criteria voldoet:

  • De sportmedaille is bedoeld voor sporters die een 1e, 2e of 3e plaats hebben behaald op een Wereld-, Europees- of Nederlands kampioenschap, of een 1e tot en met 8e plaats op de Olympische Spelen of de Paralympische Spelen.
  • Sporters moeten wonen in de gemeente Haarlemmermeer. Als het gaat om een sportteam moet tenminste 51% van het team in Haarlemmermeer wonen.

Hoe de medailles worden uitgereikt, hangt mede af van Corona. Dit laten we weten na 1 februari 2022, als bekend is welke maatregelen dan gelden.

Aanmelden kan via onderstaande vragen in te vullen:

Stel een vraag aan onze specialisten

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.