HomeNieuws2e Haarlemmermeers ondernemerskampioenschap Jeu de Boules

2e Haarlemmermeers ondernemerskampioenschap Jeu de Boules

Woensdag 14 september organiseerde TopsUPport het 2e kampioenschap jeu de boules voor ondernemers bij de Wijnzaak. Onder het genot van hapjes van First Place en een lekker wijntje van de Wijnzaak kon men van start. Dit keer waren ook alle talenten uitgenodigd die eerder ondersteuning ontvingen van TopsUPport. Met dank aan Balkende Hoveniers lagen er twee prachtige banen in het namiddagzonnetje en werd fanatiek gespeeld. Lex Vonk en Letty Brandt hielden alles goed in de gaten, want er vielen mooie prijzen te winnen.

Tussen de partijen door reikte nieuwe wethouder sport Mariëtte Sedee twee cheques uit en hoorden we hoe het nu met de talenten gaat. Twan van Vliet, 15-jarige judoka van Judo Yushi vertelde hoe hij judo combineert en wat hij allemaal moet doen om hogerop te komen. Hij gebruikt zijn bijdrage om naar internationale oefenwedstrijden te gaan.

Ook kreeg Sebastiaan van Teeffelen, geen onbekende, een cheque uitgereikt. Deze 18-jarige karateka stond tot een maand geleden nog 1e op de wereldranglijst! Nu hij over is naar de senioren moet hij zijn ranking weer opbouwen. In oktober gaat hij naar het WK en daarna volgt nog het EK.

Na veel mooie potjes jeu de boules was er uiteindelijk een derde plaats voor Laurens Schenk, Toon van Dooijeweerd en tennistalent Amber Maatman. Tweede werden René Klomp, Camiel Lokkerbol en atletiektalent Jeffrey de Kok. De eerste plaats ging naar Danny van der Doe, Bob Bisschops en Yvonne van Duivenvoorden. Uiteraard werden zij getrakteerd op een heerlijke fles wijn!

Amber Maatman, tennistalent vertelde dat ze nu fulltime tennist en gaat meer reizen voor de ITF pro toernooien. Daarnaast volgt ze de opleiding voor tennistrainer heeft ze begin volgend jaar haar diploma voor voedingscoach/gewichtsconsulent.

Etiënne van Poecke, wielertalent begint binnenkort weer op de baan. De pandemie maakt het lastig voor hem, omdat binnen niet getraind mocht worden en buiten veelal alleen. Hij is blij dat hij nu weer veel kan trainen en wedstrijden kan fietsen.

Joren Oldenhof, triatleet, trainde een heel jaar bij het RTC in Alkmaar. In april kreeg hij een scooterongeluk. Tijdens zijn revalidatie vroeg hij zich af of hij zo wel door wilde gaan. Uiteindelijk besloot hij triatlon op een lager pitje te zetten en hij heeft hij samen met een vriend een eigen bedrijf opgezet. Hij had meteen interesse in een lidmaatschap voor TopsUPport! (-:

Jeffrey de Kok, atletiektalent, kampt met blessures. Erg frustrerend als je zo graag wil! Gelukkig ging het jeu de boules prima. Hij was op zoek naar een stageplek en met zoveel ondernemers kan dit dan ook alleen maar lukken!

Noortje en Bregje de Brouwer, nog samen in Tokyo op de Olympische Spelen, volgen nu ieder een eigen traject. Noortje heeft rust genomen na een langslepende schouderblessure zodat ze weer fit kan worden richting Parijs. Bregje zwemt nu met Marloes en ze hebben ontzettend goede scores behaald op de afgelopen toernooien!

Esmee Boers, dressuurtalent, heeft een drukke zomer achter de rug. Zo kwam ze uit voor Nederland op het EK in Polen. Daar werd ze tweede met het team en vierde individueel. Dit jaar gaat Esmee over naar de paarden. Afgelopen zomer is ze opgenomen in het CTS GROUP Young Talent team.

Maxime Karman, talent eventing ging met haar paard naar Engeland voor het EK. Hoewel ze niet op het podium belandde, heeft ze mooie PR’s behaald. Ook Maxime is nu een Young Talent van CTS.

Noa Agterhof, voetbaltalent is deze zomer overgestapt van ADO Den Haag naar Telstar. Daar speelt ze in het belofteteam (17-21 jaar). Telstart is dichterbij, dat is erg fijn. Ze hoopt straks aan te sluiten bij het damesteam.

Eline van Duivenvoorden, quadcrosstalent heeft afgelopen zomer een 4uurs wedstrijd gereden in Frankrijk. Vorig jaar reed ze deze samen met een ander meisje, nu wilde ze hem alleen proberen! Met de blaren nog zichtbaar op haar handen vertelde ze over deze wedstrijd. Uiteindelijk moest ze in het laatste uur afhaken door technische mankementen. Zonde want ze stond er erg goed voor!

Stel een vraag aan onze specialisten

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.