HomeAchtergrond TopsUPport

Achtergrond TopsUPport

TopsUPport Haarlemmermeer is het nieuwe initiatief voor de Haarlemmermeer en omstreken. Door lid te worden ondersteunt u de Haarlemmermeerse talenten en topsporters in hun (sport)carrière en kunt u zelf uw netwerk vergroten. Lid worden kan al vanaf 500 euro per jaar

Door middel van een financiële bijdrage kunnen we sporters verder helpen in hun sportcarrière. Ook op maatschappelijk vlak leggen we verbindingen tussen sporters en bedrijven. Mogelijkheden zijn bijvoorbeeld het bieden van een stageplek, werkplek en presentatiemogelijkheden.

TopsUPport Haarlemmermeer komt elk jaar bij elkaar rondom de jaarlijkse uitreiking van de gemeentelijke sportmedailles. Tijdens deze bijeenkomst komt er een talent en of (oud) topsporter zijn of haar verhaal doen. Daarnaast kunt u als lid -soms tegen een kleine vergoeding- deelnemen aan activiteiten op onze sportkalender. Dit zijn wedstrijden van topsporters en talenten die wonen of sporten in de Haarlemmermeer.

Wat levert TopsUPport Haarlemmermeer u op?

  • U neemt regelmatig deel aan interessante activiteiten, waarbij topsporters en talenten uit de regio aanwezig zijn om hun verhaal te delen en/of samen hun sport te beleven.
  • U ontmoet andere ondernemers uit de regio en wisselt kennis en ervaringen uit.
  • U helpt individuele topsporters en talenten uit Haarlemmermeer verder in hun sportcarrière en op maatschappelijk vlak.
  • U draagt de Haarlemmermeerse sport een warm hart toe.

Wie initiëren TopsUPport Haarlemmermeer?

TopsUPport Haarlemmermeer is een initiatief van Lisanne de Roever, oud-Olympisch hockeykampioen en topsportcoördinator van Topsport Haarlemmermeer. Zij krijgt hierbij steun van de ambassadeurs van TopsUPport: Lex Vonk, Frank Griekspoor, Ruud van Hecke, Erik Klein Nagelvoort, Rik Balder en Letty Brandt.

Contact

Neem voor meer informatie over TopsUPport Haarlemmermeer contact op met Lisanne de Roever via lderoever@topsporthaarlemmermeer.nl. Volg daarnaast Topsport Haarlemmermeer op LinkedIn voor het laatste nieuws.

Talent of topsporter?

Ben je een talent of topsporter en wil je weten of TopsUPport Haarlemmermeer jou kan helpen. Kijk onder het kopje “criteria sporters”, of neem dan ook contact op met Lisanne de Roever via lderoever@topsporthaarlemmermeer.nl.

Gegevens die u aan Stichting Olympisch Netwerk Noord-Holland verstrekt

Stichting Olympisch Netwerk Noord-Holland verzamelt en slaat gegevens op voor de uitwerking van haar bedrijfsvoering. Stichting Olympisch Netwerk Noord-Holland verkrijgt uw persoonsgegevens via verschillende kanalen. U kunt deze toestemming op ieder moment weer intrekken. Eventuele intrekking van uw toestemming doet echter geen afbreuk aan de rechtmatigheid van de verwerking van uw persoonsgegevens die voor de intrekking van uw toestemming heeft plaatsgevonden.

Contactformulier

Als u het intakeformulier invult, dan verwerkt Stichting Olympisch Netwerk Noord-Holland uw naam, e-mailadres, telefoonnummer en eventueel de naam van uw vereniging ten behoeve van de beantwoording van uw bericht en eventuele verdere afhandeling. Bij de registratie als deelnemer aan een evenement via het inschrijfformulier worden uw NAW-gegevens, geslacht, geboortedatum, emailadres, telefoonnummer, financiële gegevens,  werk- en sportrooster, medische gegevens en sportprestaties verwerkt. Stichting Olympisch Netwerk Noord-Holland bewaart uw gegevens die zij in dit kader heeft verwerkt tot uiterlijk 1 jaar nadat u voor het laatst contact heeft gehad met Stichting Olympisch Netwerk Noord-Holland. Door op de button “Privacy statement” te klikken geeft u toestemming voor het verwerken en het opslaan van uw gegevens.

Nieuwsbrief

Als u zich aanmeldt voor de nieuwsbrief van Stichting Olympisch Netwerk Noord-Holland, dan gebruikt Stichting Olympisch Netwerk Noord-Holland de in dit kader door u verstrekte gegevens (naam en emailadres) alleen om u deze nieuwsbrief toe te sturen. Voor toezending van de nieuwsbrief dient u explicit toestemming te geven middels een disclaimer, welke u in de mail van Stichting Olympisch Netwerk Noord-Holland zult ontvangen, nadat u zich heeft aangemeld met uw gegevens bij Stichting Olympisch Netwerk Noord-Holland.

U kunt zich op ieder moment via een link in de nieuwsbrief weer afmelden. Wanneer u zich afmeldt voor de nieuwsbrief, worden uw gegevens  uit de verzendlijst van Stichting Olympisch Netwerk NoordHolland verwijderd. Stichting Olympisch Netwerk Noord-Holland maakt in het kader van de nieuwsbrief gebruik van de diensten van MailChimp. De gegevens worden door MailChimp opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. MailChimp is aangesloten bij het EU-U.S. Privacy Shield Framework en stelt zich aan de daaruit voortvloeiende Principles te houden. Dit betekent dat er sprake is van een adequaat beschermingsniveau voor de verwerking van eventuele persoonsgegevens. Voor meer informatie verwijzen wij u door naar de privacyverklaring van MailChimp.

Stel een vraag aan onze specialisten

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.