HomeSportersVoorzieningenTopsUPport Haarlemmermeer

TopsUPport Haarlemmermeer

Hallo gedreven ondernemers van Haarlemmermeer! 

Heb jij ooit gedroomd van het ondersteunen van lokale talenten op weg naar de top? Nou, stop met dromen en start met doen! TopsUPport Haarlemmermeer, het initiatief dat al vijf jaar lang straalt in het ondersteunen van talentvolle sporters, nodigt jou uit om deel uit te maken van ons succesverhaal. 

Hoe werkt het? Simpel: ondernemers zoals jij worden lid en dragen financieel bij aan de ontwikkeling van deze opkomende sportsterren. Je betaalt een bedrag dat rechtstreeks ten goede komt aan het talent en helpt hen om hun dromen waar te maken. 

We hebben al fantastische mijlpalen bereikt, maar we zijn nog lang niet klaar! Ons doel is om ons ledenaantal te laten groeien naar 100, want meer leden betekent meer kansen voor onze talenten. Jouw steun kan het verschil maken in het leven van een opkomende sportkampioen. 

Dus, waar wacht je nog op? Sluit je aan bij TopsUPport Haarlemmermeer en geef niet alleen een boost aan lokale ondernemers, maar ook aan de sportieve dromen van talenten. Samen kunnen we sportgeschiedenis schrijven! 

Word vandaag nog lid en help ons om de top te bereiken, zowel op het veld als in de zakenwereld. TopsUPport Haarlemmermeer wacht op jouw ondernemersgeest!

TopsUPport Haarlemmermeer is opgezet door Lisanne de Roever in samenwerking met 5 ambassadeurs; Rik Balder (Boek uw Zending), Erik Klein Nagelvoort (Blue Field Agency), Ruud van Hecke (Citymarketing Haarlemmermeer), Frank Griekspoor (Griekspoor, topsport in civiele techniek) en Lex Vonk (AM Match). Inmiddels zijn Letty Brandt (Rabobank) en René Klomp aangeschoven als ambassadeur.

Na de start in november 2018 zijn nu meer dan 40 bedrijven lid van TopsUPport. We helpen sporters op financieel en maatschappelijk gebied. Voor meer informatie kunt u kijken bij TopsUPport.

TopsUPport lidmaatschap

Stel een vraag aan onze specialisten

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.