HomeSportersVoorzieningenSupplementen

Supplementen

New Care Supplements wil er samen met jou het beste uithalen!

Als topsporter ben je heel bewust met je lichaam bezig. Je wil immers iedere dag het beste uit jezelf halen. Hierin investeer je zoveel mogelijk, zodat je steeds opnieuw topprestaties kunt leveren. Voeding en sport zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Een gezonde en evenwichtige voeding helpt je beter presteren en zorgt voor sneller herstel. Het uitgangspunt van New Care Supplements is niet voor niets dat de basis altijd ligt in een gezond en evenwichtig voedingspatroon. New Care Supplements werkt samen met Topsport Haarlemmermeer om jou de juiste ondersteuning te geven zodat jij je van je beste kant kan laten zien.

Voor jou als topsporter telt alleen de zuiverste prestatie. Daarom zorgt New Care Supplements ervoor dat alle voedingssupplementen voor topsporters voldoen aan de normen van het NZVT: Nederlands Zekerheidssysteem Voedingssupplementen. New Care Supplements is de grootste aanbieder van NZVT producten op de Nederlandse markt. Dit houdt in dat deze producten vrij zijn van doping gerelateerde stoffen. De supplementen worden voor uitlevering door een onafhankelijk laboratorium in Engeland getest. Zo kun jij je als topsporter onbezorgd concentreren op wat er écht toe doet: het leveren van topprestaties.

Om je te helpen om optimaal te presteren, biedt New Care Supplements een assortiment voedingssupplementen aan. Deze producten worden aangeboden bij drogisterijen en reformhuizen bij jou in de buurt. Speciaal voor de topsporters en topsporters in wording heeft New Care Supplements een kortingsregel van 35%. Kijk op www.new-care.nl voor meer informatie en mail naar Jop van Kraaij voor het bestellen van de supplementen!

 

Stel een vraag aan onze specialisten

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.