HomeSportersVoorzieningenSportfysiotherapeuten

Sportfysiotherapeuten

Wanneer een Topsporter of talent een blessure oploopt, is dit natuurlijk erg vervelend. Misschien is het voor de sporter in kwestie wel het ergste wat er kan gebeuren. Het is dus van groot belang dat de blessure zo snel mogelijk verholpen wordt. Om deze reden werken wij erg nauw samen met verscheidene sportfysiotherapeuten die gespecialiseerd zijn in het behandelen van sportblessures.

Je kunt bij onze partners binnen 1 á 2 dagen terecht en soms zelfs al op dezelfde dag dat je contact opneemt. Het belang van de sporter staat voorop en onze partners weten dit ook. Een snelle herstelperiode is dan ook een feit.

CURA Fysiotherapie

CURA Fysiotherapie is een particuliere praktijk voor sportfysiotherapie. Het team van CURA Fysiotherapie is gespecialiseerd in het behandelen van orthopedische klachten, sportblessures en (postoperatieve) sportrevalidatie.

Zowel de (top)sporter als de “reguliere” patiënt ondervindt het voordeel van de sportmentaliteit van de praktijk. Deze leidt tot een actieve benadering van de klachten, gericht op het verbeteren van functie en prestatie in het dagelijks leven en op het sportveld.

Topsporters die ingeschreven staan bij Topsport Haarlemmermeer (sporters met een NOC*NSF status, sporters van de selectie van de groei- en kernsportverenigingen en sporters met een sterstatus) kunnen gebruik maken van de volgende faciliteiten:

  • Gratis (preventief) sportspecifiek trainingsadvies
  • Korting op loop- en conditietrainingen (elke vrijdag)

Mocht je vragen hebben, neem contact op met Topsport Haarlemmermeer.

Stel een vraag aan onze specialisten

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.