HomeSportersVoorzieningenSportfysiotherapeuten

Sportfysiotherapeuten

Wanneer een Topsporter of talent een blessure oploopt, is dit natuurlijk erg vervelend. Misschien is het voor de sporter in kwestie wel het ergste wat er kan gebeuren. Het is dus van groot belang dat de blessure zo snel mogelijk verholpen wordt. Om deze reden werken wij erg nauw samen met verscheidene sportfysiotherapeuten die gespecialiseerd zijn in het behandelen van sportblessures.

Je kunt bij onze partners binnen 1 á 2 dagen terecht en soms zelfs al op dezelfde dag dat je contact opneemt. Het belang van de sporter staat voorop en onze partners weten dit ook. Een snelle herstelperiode is dan ook een feit.

Verheul & Weerman Fysiotherapeuten

Verheul & Weerman fysiotherapeuten richt zich op de begeleiding en behandeling van mensen met lichamelijke en mentale klachten die hen belemmeren in hun dagelijks functioneren, het behoud en bevorderen van een gezonde levensstijl, preventieve gezondheidszorg voor diverse doelgroepen en functioneert als vangnet bij acute problemen. Ook heeft Verheul&Weerman elke maandagavond van 17:00-19:00 een sportspreekuur. Doordat zij korte lijntjes onderhouden met allerlei specialisten kunnen sporters waar nodig snel doorgestuurd worden. Dankzij het partnerschap met TSH kunnen sporters binnen 24 uur terecht. Neem contact op met TSH of Verheul&Weerman voor andere mogelijkheden.

CURA Fysiotherapie

CURA Fysiotherapie is een particuliere praktijk voor sportfysiotherapie.Het team van CURA Fysiotherapie is gespecialiseerd in het behandelen van orthopedische klachten, sportblessures en (postoperatieve) sportrevalidatie.

Zowel de (top)sporter als de “reguliere” patiënt ondervindt het voordeel van de sportmentaliteit van de praktijk. Deze leidt tot een actieve benadering van de klachten, gericht op het verbeteren van functie en prestatie in het dagelijks leven en op het sportveld.

Topsporters die ingeschreven staan bij TSH (sporters met een NOC*NSF status en sporters van de selectie van de kernsportverenigingen) kunnen gebruik maken van de volgende faciliteiten:

  • Gratis sportspecifieke Dartfish video-analyse (in samenwerking met Olympisch Netwerk Noord-Holland)
  • Gratis core stability dartfish video analyse
  • Gratis (preventief) sportspecifiek trainingsadvies
  • Korting op loop en conditietrainingen (elke vrijdag)

Neem contact op met Topsport Haarlemmermeer mocht je vragen hebben.

Stel een vraag aan onze specialisten

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.