HomeSportersVoorzieningenSportdiëtist

Sportdiëtist

Voeding is één van de belangrijke pilaren voor optimale prestatie in alle sporten.Topsport Haarlemmermeer werkt nauw samen met sportdiëtist Gunilla Boomsma.

Wil je graag een individueel sportvoedingsplan neem dan contact op met Gunilla Boomsma. Of kijk voor meer informatie op de site van Boomsma sportdiëtist.
Gunilla verzorgt ook workshops voor de groei- en kernsporten van Haarlemmermeer. Door het organiseren van workshops en opdrachten krijgt de sporter meer inzicht wat voeding kan betekenen. Meer trainen betekent niet alleen meer eten, maar vooral leren de juiste voedsel keuzes te maken op het juiste moment. Uiteindelijk is voeding een onderdeel van het totale trainingsprogramma van de talenten en topsporter. Kortom een goede (sport)voeding is nodig voor optimale prestaties.

Er zijn een aantal verzekeringen die het bezoek aan een sportdiëtist, die aangesloten is bij de Vereniging Sportdietetiek Nederland (VSN), gedeeltelijk vergoeden. Kijk goed na of jouw verzekering dit ook dekt, vaak worden de kosten onder de 18 jaar volledig vergoed.

Voor basale educatie van sporters is een E-learning module sportvoeding beschikbaar die je hier vinden kunt.
Voor overige informatie kan je contact opnemen met Lisanne de Roever.

 

 

 

 

Stel een vraag aan onze specialisten

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.