HomeSportersSportsLink

SportsLink

SportsLink. Connecting the world of sports

Veel talentvolle sporters bereiken op dit moment door een gebrek aan het juiste netwerk en financiële middelen nooit hun maximale potentie, waardoor een groot deel hun droom op een professionele sportcarrière vroegtijdig moet opgeven. Aan de andere kant is het voor bedrijven moeilijk om sporttalent te ontdekken en aan zich te binden, omdat veel sporters online slecht vindbaar zijn. De oplossing: SportsLink.

SportsLink is hét online platform waarop sporters, experts en bedrijven een uitgebreid profiel kunnen aanmaken om zichzelf online te profileren in de sportwereld, hun netwerk te vergroten, kennis te delen en commerciële samenwerkingen (sponsoring) te starten. SportsLink brengt hiermee de totale sportwereld met elkaar in verbinding.

Gebruiksvriendelijke tijdlijn

Op SportsLink hebben gebruikers de mogelijkheid om per sport specifieke data aan hun profiel toe te voegen, zoals trackrecords, statistieken en sponsorships. Daarnaast kunnen zij verschillende typen content delen in een gebruiksvriendelijke tijdlijn en krijgen ze insights in hun profiel performance. SportsLink gaat vervolgens zelfs een stap verder door op basis van de data op de gebruikersprofielen relevante connecties en content voor te stellen.

Join us!

Maak gratis jouw profiel aan op www.sports.link, connect met alle sporters, experts en bedrijven op het platform en vergroot zo jouw netwerk in de sportwereld!

SPORTSLINK LAUNCH VIDEO: https://www.youtube.com/watch?v=AinxeqPgq4g&t=4s&ab_channel=SportsLink

Stel een vraag aan onze specialisten

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Lisanne  de Roever
Meer informatie?

Bel of mail Lisanne de Roever