Workshop voor talenten en ouders

Haarlemmermeer Lyceum Zuidrand

Nieuwe Molenaarslaan 20, 2134 AS, Hoofddorp, Nederland

Haarlemmermeer Lyceum Zuidrand

Nieuwe Molenaarslaan 20
2134 AS Hoofddorp
Nederland

Maandag 2 oktober organiseert Topsport Haarlemmermeer in samenwerking met het Haarlemmermeer Lyceum (de Topsport Talentschool van Haarlemmermeer) workshops voor talenten en hun ouders.
Van 19.00 uur – 19.15 uur inloop. Om 19.15 volgt een gezamenlijke start, waarna we om 19.30 uur starten met beide workshops. De avond eindigt rond 20.30 uur. Je kan je opgeven via de link. Graag ouders en talenten apart aanmelden.

Voor ouders komt sportdiëtist Gunilla Boomsma langs om meer te vertellen over wat nu eigenlijk een gezonde voeding is. Gunilla heeft met langlaufen de top bereikt, diverse keren werd zij Nederlands kampioen en ze deed mee aan World Cups. Als geen ander kent ze het belang van goede voeding. Tegenwoordig geeft ze dagelijks adviezen aan topsporters en talenten.
Tijdens deze workshop onder andere de volgende onderwerpen; heb je extra vitamines nodig? Is het zinvol om sportdrank te gebruiken? Wat kan je het beste eten voordat je gaat sporten? Welk tussendoortje is goed? Hoe herstel je goed, etc. Als specialist op het gebied van voeding en sportvoeding geeft zij antwoord op al deze vragen en kun je na afloop vragen stellen.

Voor de talenten komt Tim Koning. Hij vertelt over groeimindset, onlangs schreef hij samen met Bart Heuvingh een boek over dit onderwerp: Met meer rust, plezier en vertrouwen in het leven staan. Wie wil dat nou niet? Een groeimindset legt hiervoor een goede basis, of het nu om werk, sport of privé gaat.
Alles lijkt tegenwoordig te draaien om prestaties. Daardoor voel je je al snel een mislukking als het even niet goed gaat en kun je gedemotiveerd raken. Maar ook als je wél het label ‘talent’ krijgt, kun je vastlopen. Je staat voortdurend onder druk om jezelf te bewijzen en durft geen fouten te maken. Je zit dan vast in een statische mindset; vergelijk het met een hand die gesloten is tot een vuist. Sportpsychologen Bart Heuvingh en Tim Koning helpen je om die hand te openen en te leven vanuit een groeimindset. Met de 3 fundamenten, 5 checks en 7 principes in dit boek leer je om anders te kijken naar je prestaties en te vertrouwen op je eigen leervermogen.

Graag het formulier per persoon invullen.

Workshop Topsport Talentschool okt 2023

Welke workshop?(Vereist)