Fitness, training en trainingsondersteuning

Topsport Haarlemmermeer werkt samen met een aantal fitnesscentra en/of partners in de regio om topsporters en talenten verdere ondersteuning te bieden, binnen hun bestaande trainingsschema’s. Dit kan zijn in de vorm van aanvullende trainingsprogramma's of met materialen die gebrukt kunnen worden als toevoeging op de sportspecifieke trainingen.

Voor sporters met een NOC*NSF status zijn verschillende kortingsregelingen getroffen. Ook talenten kunnen bij deze fitnesscentra terecht, Topsport Haarlemmermeer zorgt dan voor bemiddeling tussen beide partijen. Heb je interesse of wil je meer informatie neem dan contact op met Topsport Haarlemmermeer.

 

Jeroen Maas Sports Company


Jeroen Maas Sports Company is het eerste moderne Wellnesscentrum van Hoofddorp sinds 1989. JMSC onderscheid zich door de meest innovatieve en futuristische methoden voor een Balans is Sport en Lifestyle. Topsporters en talenten kunnen dankzij het partnerschap tegen een gereduceerde prijs gebruik maken van de faciliteiten. Informeer bij TSH wat jouw korting is.

 

Paul de Vlugt Sport & Revalidatie

PDV Sport en Revalidatie is een webshop met artikelen gericht op met name coretraining, in de ruimste zin van het woord. De artikelen zijn over het algemeen makkelijk mee te nemen zodat er ook op locatie goed te trainen valt. Een hotelkamer is vaak al groot genoeg. Verder zijn er artikelen te vinden om de revalidatie te versnellen. Paul de Vlugt, de eigenaar van de webwinkel, is zelf als fysiotherapeut werkzaam bij SC Telstar. Veel van de artikelen in zijn webwinkel gebruikt hij dagelijks op het veld of bij de behandeling van de betaald voetballers. Kennis van de producten is dan ook ruim aanwezig en vragenstellen of advisering is altijd mogelijk via mail of telefoon. Topsporters, talenten en Groei-kernsportverenigingen kunnen dankzij het partnerschap tegen een gereduceerde prijs materialen bestellen, informeer bij TSH wat de korting is. Ga voor meer informatie naar de website van Paul de Vlugt Sport & Revalidatie.

Cross-Sport   

Individueel
Cross-Sport verzorgt functionele trainingen gericht op het verbeteren van bewegingen uit jouw sport. Deze trainingen zijn zowel voor teamsporters als individuele sporters. De acties rondom de individuele begeleiding zijn: 1. Een screening van jouw unieke sportbeweging; 2. Uitwerking persoonlijke doelstellingen en evaluatie en 3. Personal training van een Cross-Sport trainer.

Teams
Cross-Sport verzorgt functionele trainingen gericht op de specifieke behoefte van een vereniging of team. Deze trainingen omvatten de volgende activiteiten: 1. Mobiliteits- en stabiliteitstrainingen als basis voor specifieke sportbewegingen; 2. Game speed (versnellen en vertragen, keren en bochten maken); 3. De trainingen zijn onder leiding van een Cross-Sport trainer en 4. Het trainingsprogramma wordt opgesteld op basis van een talentontwikkelingsplan.
 

Topsporters, talenten en groei-kernsportverenigingen kunnen dankzij het partnerschap tegen een gerduceerd tarief gebruik maken van de trainingen en begeleiding van cross-sport, informeer bij TSH wat de korting is. Ga voor meer informatie over cross-sport naar de website van cross-sport.