TopsUPport

TopsUPport Haarlemmermeer is het nieuwe initiatief voor de Haarlemmermeer en omstreken. Door lid te worden ondersteunt u de Haarlemmermeerse talenten en topsporters in hun (sport)carrière en kunt u zelf uw netwerk vergroten. Lid worden kan al vanaf 500 euro per jaar

Door middel van een financiële bijdrage kunnen we sporters verder helpen in hun sportcarrière. Ook op maatschappelijk vlak leggen we verbindingen tussen sporters en bedrijven. Mogelijkheden zijn bijvoorbeeld het bieden van een stageplek, werkplek en presentatiemogelijkheden.

TopsUPport Haarlemmermeer komt elk jaar bij elkaar rondom de jaarlijkse uitreiking van de gemeentelijke sportmedailles. Tijdens deze bijeenkomst komt er een talent en of (oud) topsporter zijn of haar verhaal doen. Daarnaast kunt u als lid -soms tegen een kleine vergoeding- deelnemen aan activiteiten op onze sportkalender. Dit zijn wedstrijden van topsporters en talenten die wonen of sporten in de Haarlemmermeer. 

Wat levert TopsUPport Haarlemmermeer u op?

  • U neemt regelmatig deel aan interessante activiteiten, waarbij topsporters en talenten uit de regio aanwezig zijn om hun verhaal te delen en/of samen hun sport te beleven.
  • U ontmoet andere ondernemers uit de regio en wisselt kennis en ervaringen uit.
  • U helpt individuele topsporters en talenten uit Haarlemmermeer verder in hun sportcarrière en op maatschappelijk vlak.
  • U draagt de Haarlemmermeerse sport een warm hart toe.

Wie initiëren TopsUPport Haarlemmermeer?
TopsUPport Haarlemmermeer is een initiatief van Lisanne de Roever, oud-Olympisch hockeykampioen en topsportcoördinator van Topsport Haarlemmermeer. Zij krijgt hierbij steun van de ambassadeurs van TopsUPport: Lex Vonk, Frank Griekspoor, Ruud van Hecke, Erik Klein Nagelvoort en Rik Balder.

Contact
Neem voor meer informatie over TopsUPport Haarlemmermeer contact op met Lisanne de Roever via lderoever@topsporthaarlemmermeer.nl. Volg daarnaast TopsUPport op LinkedIn voor het laatste nieuws. 

Talent of topsporter? 
Ben je een talent of topsporter en wil je weten of TopsUPport Haarlemmermeer jou kan helpen. Neem dan ook contact op met Lisanne de Roever via lderoever@topsporthaarlemmermeer.nl.